UVJETI  DOSTAVE

Dostava roba vrši se za područje Hrvatske. Iznos za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Proizvode raspoložive na skladištu šaljemo radnim danom najkasnije 24 h nakon primitka uplate (može potrajati dan ili dva ovisno o banci) ili u roku 24 h prilikom plaćanja pouzećem.

DOSTUPNOST PROIZVODA

Stanje na našem skladištu pratimo redovito te u skladu s tim svakodnevno ažuriramo podatke u našoj Internet trgovini. Ipak, ponekad se može dogoditi da je proizvod prikazan u našoj Internet trgovini, iako ga više nema na skladištu. Ako naručena roba nije isporučiva, Presing d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara Presing d.o.o. će izvršiti storno narudžbe, bez ikakvih troškova za kupca.

REKLAMACIJE

Svaki proizvod reklamiran u roku 8 dana od dana isporuke biti će pravovremeno zamijenjen. Proizvodi reklamirani nakon toga biti će popravljani u garancijskom roku.

POVRAT ROBE

Roba se može vratiti u roku od 8 dana od dana isporuke isključivo na adresi tvrtke PRESING d.o.o. Proizvod mora biti nekorišten i u originalnom pakiranju, zajedno s originalnim računom i garancijom koje ste primili uz pošiljku. Ako ne želite zamjenu proizvoda, vratit ćemo uplaćeni iznos na Vaš račun. Troškove povrata i slanja nove robe snosi sam kupac.Kupac ima pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta. U tom slučaju, u dogovoru s kupcem, odobrit ćemo povrat proizvoda te kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova. Uz vraćenu robu potrebno je priložiti original računa i svu dokumentaciju koju ste primili uz pošiljku.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

PRESING d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. PRESING d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. PRESING d.o.o.  se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.